Jdi na obsah Jdi na menu
 

AERO Odolena Voda vs. SK Volejbal Ústí nad Labem

Domácí: Kozlovskyi, Douglas, Čermák, Kramar, Vachoušek, Prajzler. Libero: Bajusz

Střídali: Pavelka, Evandro, Sobek
Hosté: Mach, Pekárek, Kořínek, Vodvárka, Hykš, Kraus. Libero: Kotek
Střídali: Kauer, Bartůněk, Hrzán 

Průběh utkání:

Velmi důležitý zápas sousedů v tabulce začali lépe hosté z Ústí nad Labem. Po celý první set vedli a své vedení si drželi až konce. Ve druhém setu to byli naopak domácí, kdo servisem zatlačil soupeře. Hned z kraje setu se AERO dostalo do několikabodového vedení. Vedení se navyšovalo a rázem byl poměr setů srovnaný na 1:1. Třetí set sice začal vyrovnaně, ale v polovině domácí znovu odskočili o několik bodů. Do koncovky vstupovali s náskokem, který snad již nejde ztratit. Přesto za stavu 23:16 pro domácí hosté set nezabalili a heroickým výkonem stáhli až na rozdíl jednoho bodu. Naštěstí pro domácí příznivce se hráči vzpamatovali a set dohráli do konce nejtěsnějším možným rozdílem. Ústí bylo přesto na koni a vlétlo do dalšího setu se sebevědomím. AERO ale nenechalo hosty zastrašit a dovolit jim odstup na větší rozdíl a samo naopak otočilo před druhým technickým oddechovým časem. Po něm byl rázem stav o čtyři body pro domácí a náskok si již nenechali vzít. Před skvělou kulisou vyhrálo domácí AERO 3:1 a připsalo velmi důležité tři body.

Jakub Sobek (kapitán AERO Odolena Voda): "Po křeči v prvním setu jsme se vzchopili. Díky velkému počtu chyb na servisu a nevynuceným chybám hostů jsme si došli pro tři velmi důležité tři body."

Milan Hadrava (trenér AERO Odolena Voda): "Po vlažném začátku jsme začali až ve druhém setu hrát lepší volejbal. Zápas jsme pak měli až na koncovku třetího setu pod kontrolou."

Jiří Kořínek (kapitán SK Volejbal Ústí nad Labem): "Hodně jsme kazili servis, to bylo klíčové. V prvním setu ještě servis vycházel, ale pak jsme přestali škodit. Soupeře jsme nezatlačili. Ostatní herní činnosti byly na stejné úrovni."

René Dvořák (trenér SK Volejbal Ústí nad Labem): "Mužstvo, které je schopné se zhroutit z vlastního servisu, nemůže vyhrát."

 
 


Poslední fotografie



Sportovní trofeje



Archiv

Kalendář
<< březen >>
<< 2024 >>
Po Út St Čt So Ne
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Statistiky

Online: 16
Celkem: 548409
Měsíc: 5436
Den: 181